(29-01-2017, 11:42)sky2 napisał(a): Gra mnie z początku nieco zainteresowała, ale szybko się znudziła. Taki typ rozgrywki nie jest dla mnie. Nie lubię powtarzania etapu tysiąc razy dlatego, że zginąłem na ostatnim skoku. I'm out :|
Rozumiem, sam przyznam, że powtarzanie tego samego etapu bywa denerwujące, jednakże kiedy skuję się nawet przy końcu i pobiję swój rekord, bardzo się cieszę, gdyż wiem, że mam mniej więcej opanowaną sekwencję ruchów i to tylko kwestia czasu, kiedy pokonam dany level :')
Swoją drogą wczoraj pokonałem Hexagon Force :"D Jestem z siebie dumny, gdyż wmawiałem sobie, że nigdy go nie pokonam. Kułem się zawsze na tym podwojonym ballu, a wystarczyło w odpowiednim momencie kliknąć trzykrotnie, w niezbyt szybkim, ale zdecydowanym tempie. Teraz mierzę się z etapem Electrodynamix i pobiłem swój rekord o 20%. W końcu ogarnąłem UFO. Lubię tą grę za to, że aby coś przejść trzeba się wsłuchać i wykazać cierpliwością.
Twój poziom PvZ też testowałem na Practice Mode i nie podoba mi się to, że jak nie trafimy w jakiś obiekt, to postać często spada bez końca. To denerwuje i zniechęca. Mógłbyś to dopatrzyć, dokładnie i nie na szybko?