04-01-2018, 02:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2018, 17:56 przez Dokuro.
Powód edycji: Błędna data
)
No cóż... od czego by tu zacząć...
W drugiej połowie 2017 poczułem nagły przypływ weny twórczej i postanowiłem zrobić kilka projektów w SMBX-38A (1.4).
Pierwszym był remake The Sundown 1 (Nazywający się "The Eclipse"), Drugim był prosty epizod w stylu pierwszych kilku części Super Mario... Nazywało się to "An Ordinary Mario Game".
Było w nich kilka naprawdę dobrych leveli i trochę szkoda by było nigdy ich nie wydać... No i właśnie dlatego powstał ten epizod.
TL;DR (Nie wiem jak TL ale ok) Złożyłem epizod z leveli z moich porzuconych epizodów.
DOWNLOAD
Aha.. no i jeszcze są screeny
No... i to by było na tyle jeżeli chodzi o moją aktywność na tym forum.
W drugiej połowie 2017 poczułem nagły przypływ weny twórczej i postanowiłem zrobić kilka projektów w SMBX-38A (1.4).
Pierwszym był remake The Sundown 1 (Nazywający się "The Eclipse"), Drugim był prosty epizod w stylu pierwszych kilku części Super Mario... Nazywało się to "An Ordinary Mario Game".
Było w nich kilka naprawdę dobrych leveli i trochę szkoda by było nigdy ich nie wydać... No i właśnie dlatego powstał ten epizod.
TL;DR (Nie wiem jak TL ale ok) Złożyłem epizod z leveli z moich porzuconych epizodów.
aaa, i jeszcze jedno:
DOWNLOAD
Aha.. no i jeszcze są screeny
No... i to by było na tyle jeżeli chodzi o moją aktywność na tym forum.
Moje Epizody SMBX:
The Sundown: Zaćmienie (Ukończone)
The Sundown 2: Valert of Alert, Inwazja na wyspę Valertów (Ukończone)
[???]
Moje Levele SMBX:
Typowy Grassland (Vanilla)
Kopalnia nr,3
Moje Gry:
Trylogia "Ninja Gaiden x Castlevania"
The Great Adventures of Duncan
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A to jest miejsce na ważne informacje, niestety, ale obecnie nie mam tu nic do napisania.
The Sundown: Zaćmienie (Ukończone)
The Sundown 2: Valert of Alert, Inwazja na wyspę Valertów (Ukończone)
[???]
Moje Levele SMBX:
Typowy Grassland (Vanilla)
Kopalnia nr,3
Moje Gry:
Trylogia "Ninja Gaiden x Castlevania"
The Great Adventures of Duncan
A to jest miejsce na ważne informacje, niestety, ale obecnie nie mam tu nic do napisania.